Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 septembrie 2021, 14:00 views 1855
Lipsă de șoferi și taxatori în capitală. RTEC anunță angajări
22 septembrie 2021, 14:00 views 1855

Lipsă de șoferi și taxatori în capitală. RTEC anunță angajări

Întreprinderile municipale de transport public municipal „Regia Transport Electric Chișinău" și Parcul Urban de Autobuze angajează șoferi și conductori (taxatori).

Angajatorii propun potențialilor candidați condiții bune de muncă, salariu motivant, pachet social, dezvoltare profesională continuă etc.

Candidații pentru funcțiile de șoferi de autobuz trebuie să posede permis de conducere de categoriile D și E, stagiu de muncă de cel puțin 3 ani, certificate de competență profesională, să dea dovadă de responsabilitate și punctualitate.

Conductori (taxatori) pot deveni persoanele care au atins vîrsta de 18 ani și dau dovadă de responsabilitate, punctualitate și abilități de comunicare.

Candidații pot depune CV-urile la sediul Î.M. „Parcul Urban de Autobuze", pe adresa: str. Sarmizegetusa, 51 sau prin e-mail: hr.autourban@gmail.com. Informații suplimentare la tel. (022) 83-73-15.

Candidații pentru funcțiile vacante de șoferi de troleibuz în cadrul Regiei Transport Electric Chișinău trebuie să dețină permis de conducere de categoria F (transport de pasageri), să aibă capacitate de concentrare pe timp îndelungat, atenție sporită, punctualitate, echilibru și stăpînire de sine.

Candidații pot depune CV-urile la sediul central al RTEC din strada Mitropolit Dosoftei, 146, Chișinău, sau prin e-mail: rtechisinau@gmail.com. Informații suplimentare la tel. (022) 20-41-40.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

troleibuz , soferi , taxator

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
499 locuitori

Cureşniţa este un sat din cadrul comunei Holoşniţa, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Soroca și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 499 de oameni. Satul Cureșnița a fost menționat documentar în anul 1588.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.