Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 octombrie 2021, 16:00 views 2028
Iarmaroacele agricole din Chișinău vor activa pînă la data de 31 octombrie
06 octombrie 2021, 16:00 views 2028

Iarmaroacele agricole din Chișinău vor activa pînă la data de 31 octombrie

Primăria municipiului Chișinău a prelungit perioada de activitate a tîrgurilor agricole, amplasate în sectoarele orașului, pînă la data de 31 octombrie, transmite MOLDPRES.

Dispoziția de prelungire a tîrgurilor agricole a fost semnată de viceprimarul Olga Ursu. Măsura vine ca urmare a unei solicitări din partea Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare și preturii Botanica și a fost luată în scopul asigurării locuitorilor capitalei cu produse agricole și în susținerea producătorilor autohtoni.

Cele 25 de tîrguri agricole care activează în sectoarele municipiului Chișinău vor continua să activeze pînă la sfîrșitul lunii octombrie.

În dispoziția administrației locale a capitalei se specifică că atît comercianții, cît și vizitatorii iarmaroacelor agricole sînt obligați să respecte măsurile de prevenire și control a infecției COVID-19.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

producători agricoli , tirg , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
6 locuitori

Vanțina Mică este un sat din cadrul comunei Pîrlița, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Soroca și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 6 oameni. Satul Vanțina Mică a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.