Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 noiembrie 2014, 10:33 views 12744
Presedintele raionului Edinet, CERCETAT PENAL (VIDEO)
Foto: argumentua.com
14 noiembrie 2014, 10:33 views 12744

Presedintele raionului Edinet, CERCETAT PENAL (VIDEO)

Presedintele raionului Edinet este cercetat penal pentru corupere pasiva dupa ce la inceputul lunii mai, a fost filmat de camerele de supraveghere cum primeste peste 140 de mii de lei.

Procurorii s-au autosesizat dupa ce in luna octombrie, pe internet au aparut inregistrarile video postate de catre o persoana necunoscuta. La cateva zile dupa aparitia imaginilor Albu si-a dat demisia. Potrivit Procuraturii Generale, presedintele raionului Viorel Albu ar fi primit bani si bunuri materiale de la mai multe persoane in cabinetul sau. Paralel cu dosarul penal deschis de Procuratura, Inspectoratul din Edinet a pornit o ancheta pentru a identifica cine a montat camerele de supraveghere in biroul fostului functionar si care a fost motivul.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

coruptie , Moldova , pedeapsă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1448 locuitori

Păpăuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul Păpăuți este situat la o distanță de 8 km de orașul Rezina, și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului Păpăuți constituie 1448 de oameni. Prima atestare documentară a satului datează din anul 1618.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.