Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 mai 2015, 12:08 views 12099
Liceul “Petre Ștefănucă” – învingător al сoncursului ”Securitatea la trafic înseamnă viață” (Foto)
Foto: provincial.md
26 mai 2015, 12:08 views 12099

Liceul “Petre Ștefănucă” – învingător al сoncursului ”Securitatea la trafic înseamnă viață” (Foto)

Pe data de 23 mai, la Liceul" Mihai Eminescu" din orașul Edineț, s-a desfașurat Concursul Republican "Securitatea la trafic înseamnă viață", ediția 2015.

Concursul are drept scop reducerea numărului accidentelor rutiere cu implicarea copiilor, însușirea corectă a regulilor de circulație și verificarea nivelului de pregătire a elevilor la capitolul respectării normelor rutiere în calitatea lor de participanți la traficul rutier.

Astfel, opt echipe din diferite instituții de învățămînt din țară și-au demonstrat cunoștințele și capacitățile în domeniul siguranței rutiere.

Cîștigătorii acestei ediții sunt elevii liceului" Petre Ștefănucă" din raionul Ialoveni, care au demonstrat că sunt cei mai buni.

Astfel de activități motivează copiii să cunoască regulile de circulație și conduc la un comportament în trafic bazat pe principiile siguranței rutiere.

Conținutul programului de evaluare a echipei a fost coordonat de către Inspectoratul de Poliție Ialoveni, locotenentul de poliție Eugen Ursachi.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

copii , concurs , moldovenii , transport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1632
Populația:
4210 locuitori

Grimăncăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Grimăncăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul  este situat în partea de nord-vest a Moldovei, la hotar cu Ucraina, la o distanță de  230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 4210 de oameni. Prima atestare documentară a satului Hrimancăuţi din ţinutul Hotin datează din noiembrie 1632.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.