Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 decembrie 2020, 11:00 views 2940
Weekend-ul a început frumos alături de Viorica-Cosmetic
14 decembrie 2020, 11:00 views 2940

Weekend-ul a început frumos alături de Viorica-Cosmetic

Data de 12.12 pare a fi una magică pentru echipa Viorica. Este data în care a avut loc deschiderea oficială a magazinului Viorica în raionul Edineț.

Cu acest prilej, în acest weekend (12-13 decembrie), Viorica oferă reduceri reale de 30% la tot sortimentul de produse.

Fiind cel de-al doilea magazin specializat din regiune, reprezentanții companiei afirmă că acest eveniment a constituit o adevărată provocare pentru întreaga echipă.

Magazinul are un concept nou, marcat de prezența unor game de produse premium, precum: Viorica Vie, Viorica Basic Care, Viorica Nordica etc. În noua căsuță Viorica, cumpărătorii pot găsi, în premieră, noile seturi cadou, care devin atât de solicitate în preajma sărbătorilor de iarnă.

Produsele dezinfectante cu o concentrație de alcool de 80% vor fi prezente și ele în noul magazin de pe harta raionului Edineț, fiind mereu actuale și necesare fiecăruia dintre noi.

 

Cuvinte cheie:

Viorica Cosmetic , magazin , Edineţ

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1789
Populația:
142 locuitori

Cernița este un sat din cadrul comunei Mălăiești din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul grigoriopol și la 75 km de Chișinău. Populaţia satului Cernița alcătuia 142 de oameni în anul 1997. Satul Cernița a fost menționat documentar în anul 1789.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.