Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 octombrie 2017, 17:40 Muzica populară views 7003
La Cahul se desfășoară un eveniment unic
06 octombrie 2017, 17:40 Muzica populară views 7003

La Cahul se desfășoară un eveniment unic

În perioada 6-7 octombrie 2017, la Cahul are loc, în premieră, Forumul Profesiilor „O carieră de succes acasă".

Evenimentul este organizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), în parteneriat cu Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), prima ediție a Forumului Profesiilor „O carieră de succes acasă".

În cadrul Forumului va avea loc masa rotundă cu genericul „Ghidarea în carieră a tinerilor – provocări și perspective". La eveniment vor participa reprezentanți ai instituțiilor educaționale, Direcției educație Cahul, ai administrației publice locale, agenți economici, ONG-uri, mass-media. Participanții vor împărtăși experiența în domeniul ghidării în carieră și vor discuta acțiuni de perspectivă în domeniul ghidării în carieră a tinerilor.

Evenimentul de la Cahul este primul dintr-un șir mai larg de manifestații similare. Forumul Profesiilor urmează să fie organizat ulterior la Soroca (cuprinzând localitățile din Nordul țării), dar și la Chișinău (localitățile din Centrul țării).

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Cahul , forum

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1432
Populația:
1661 locuitori

Medveja este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Medveja şi Slobozia-Medveja. Satul Medveja se află la o distanță de 25 km de oraşul Briceni, la 3 km de staţia de cale ferată Medveja,  270 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului Medveja constituia 1661 de oameni. Prima atestare documentară a satului Medveja datează din 1 august 1432.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.