Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 iulie 2015, 14:58 Cîntecul de autor views 11785
Cvadrupleții din Cantemir au primit daruri de la MAI (Video)
Foto: gov.md
15 iulie 2015, 14:58 Cîntecul de autor views 11785

Cvadrupleții din Cantemir au primit daruri de la MAI (Video)

Ierii, 14 iulie curent, ministrul de Interne, Oleg Balan și șeful interimar al IGP, Gheorghe Cavcaliuc au fost în vizită la Cantemir la familia de polițiști care au cvadrupleți.

"Să-i creșteți sănătoși și voinici, o parte dintre ei, probabil , când vor crește mari, vor fi și ei polițiști și vor contribui la menținerea ordinii publice. Să Vă bucurați de succesele și realizările lor", a menționat ministrul Afacerilor Interne, Oleg Balan.

Șeful interimar al IGP Gheorghe Cavcaliuc a felicitat părinții menționând: „Și noi suntem părinți, avem și noi copii, știm ce griji și necesități veți avea. Vă felicit sincer, dorindu-vă înțelepciune și răbdare pentru a educa copiii."

Din partea Ministerului Afacerilor Interne şi a Inspectoratului General al Poliţiei, familia de polițiști din Cantemir a primit 2 cărucioare duble, 2 pătucuri pentru copii, seturi de jucării, un ajutor material şi lucruri necesare pentru nou-născuţi.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , politia , parinti , copii , familie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
935 locuitori

Cenuşa este un sat din cadrul comunei Roşietici, raionul Floreşti. Situat pe malul drept al rîului Răut, satul Cenuşa se află la 16 km de oraşul Floreşti şi la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 935 de oameni. Satul este menționat documentar în anul 1479 cu denumirea Borodniceni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.