Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 ianuarie 2012, 16:05 Concursuri, expoziţii, proiecte views 6406
17 ianuarie 2012, 16:05 Concursuri, expoziţii, proiecte views 6406

Costul poliţelor de asigurare medicală s-a majorat

Începînd cu anul 2012 costul poliţei de asigurare medicală s-a majorat. Persoanele neangajate în cîmpul muncii, procurînd  poliţa medicală, vor plăti cu 210 lei mai mult, adică 2982 de lei.

Potrivit legislaţiei în vigoare de la 1 ianuarie pînă la 31 martie curent unele categorii de populaţie beneficiază de facilităţi la procurarea poliţei de asigurare medicală. Există categorii de populaţie care vor beneficia gratuit de poliţa de asigurare în medicină.

Deoarece la început de an există o anumită reducere a preţului  poliţei de asigurare medicală unii cetăţeni se grăbesc să o procure. E de menţionat faptul, că în costul poliţei de asigurare medicală intră un şir de servicii medicale.

În două săptămîni ale lunii ianuarie de către Agenţia de asigurări în medicină pe raionul Donduşeni deja au fost realizate 69 de poliţe de asigurare medicală, dintre care 34 – cu reducere a preţului de 50 de procente şi 35 - cu reducere în proporţie de 75 de procente.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1516
Populația:
1259 locuitori

Oneşti este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Onesti si Strimbeni. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 68 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1259 de oameni. Satul Onești a fost menționat documentar în anul 1516.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.