Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 august 2016, 10:15 Concursuri, expoziţii, proiecte views 7373
Ploaia de aseară a făcut ravagii
03 august 2016, 10:15 Concursuri, expoziţii, proiecte views 7373

Ploaia de aseară a făcut ravagii

13 localități din 6 raioane din țară au rămas în beznă în urma ploilor și a vântului puternic de aseară. Fără curent au rămas ma mulți consumatori din raioanele Dondușeni, Glodeni, Rîșcani, Drochia, Basarabeasca, Cahul și UTA Găgăuzia.

Pentru restabilirea energiei electrice în teritoriu lucrează brigăzile specializate a distribuitorului de curent. Tot în urma ploilor a fost deteriorat acoperișul unei case de locuit din localitatea Țînțăreni, raionul Anenii Noi.

PUBLIKA.MD menţionează că după temperaturi de peste 34 de grade Celsius, astăzi vremea se mai răcoreşte. Astfel, meteorologii ne promit ploi de scurtă durată cu descărcări electrice, iar temperatura aerului va scădea până la 24 de grade în nordul țării și 29 - la sud.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

ploi , vînt , localitati , electricitate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
231 locuitori

Zloți este o loc.st.c.f. din cadrul comunei Codreni, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cimișlia și la 51 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 231 de oameni. Loc.st.c.f. Zloți a fost înființată în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.