Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 iunie 2017, 12:00 Concursuri, expoziţii, proiecte views 10205
La Dondușeni a fost inaugurată grădinița „Luceafărul” (Foto)
03 iunie 2017, 12:00 Concursuri, expoziţii, proiecte views 10205

La Dondușeni a fost inaugurată grădinița „Luceafărul” (Foto)

De ziua internațională a copiilor, a fost inaugurată grădinița „Luceafărul" din orașul, renovată cu suportul Germaniei, prin intermediul Fondului de Investiții Sociale din Moldova.

Vice-Ambasadorul Germaniei în Moldova, Florian Seitz, reprezentantul în RM a KfW, Sergiu Guțu și directorul executiv FISM, Mircea Eșanu, au participat joi, 1 iunie 2017, la inaugurarea grădiniței „Luceafărul" din orașul Dondușeni, renovată cu susținerea financiară a Germaniei, în cadrul proiectului „Infrastructură socială și eficiență energetică", gestionat de FISM.

La eveniment au fost prezenți și vicepreședintele raionului, Valeriu Casap; primarul orașului Dondușeni, Ivan Belciug; personalul grădiniței, părinți și copii. În cadrul evenimentului, cei mici au prezentat pentru oaspeți un program artistic.

Cuvinte cheie:

grădiniţa , Dondușeni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
1402 locuitori

Bieşti este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cihoreni, Slobozia-Hodorogea și Bieşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de oraşul Orhei şi la 72 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1402 oameni. Satul Biești a fost menționat documentar în anul 1430.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.