08 octombrie 2010, 13:50
41319
Salată de sfeclă cu mere şi nuci
Ingrediente:
- 1 sfeclă,
- 1 măr,
- ½ pahar prune uscate,
- ½ pahar stafide,
- ½ pahar maioneză,
- 2 linguri miez de nucă pisat,
- 1/3 pahar scorţişoară.
Mod de preparare:
Sfecla se fierbe, se răceşte. Sfecla şi merele, curăţate de coajă, se dau prin răzătoare mășcată. Prunele se opăresc în apă fierbinte, se curăţă de sâmburi, se taie fidea. Stafidele se spală. Se amestecă toate, se adaugă nuci şi scorţişoară. Se condimentează cu maioneză şi se amestecă.
Preparat culinar pregătit la restaurantul „La Taifas”
bucătar-şef Dorofeeva Ala
or. Chișinău, Bucuresti, 67
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
Localitățile Republicii Moldova
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1624
- Populația:
- 332 locuitori
Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.