26 march 2024, 11:00 Sport views 847
Unul dintre cei mai mari fotbaliști moldoveni din toate timpurile și-a încheiat cariera de jucător
26 march 2024, 11:00 Sport views 847

Unul dintre cei mai mari fotbaliști moldoveni din toate timpurile și-a încheiat cariera de jucător

Unul dintre cei mai mari fotbaliști moldoveni din toate timpurile, Alexandru Epureanu, și-a încheiat cariera de jucător la vîrsta de 37 de ani.

Celebrul fundaș nu a mai jucat fotbal după despărțirea de clubul Ümraniyespor în vara anului trecut.

Vă reamintim că în vara anului trecut, Alexandru a declarat pentru portalul moldfootball.com că va încheia cariera de jucător în cazul în care nu va găsi un club în viitorul apropiat.

- La vîrsta mea, dacă nu ai echipă timp de 6 luni și mai mult, deja e greu să găsești ceva și să te întorci. Cînd ești mai tînăr, la 30-32 de ani, poate să se mai întîmple ceva, dar în cazul meu era clar, - a spus Alexandru.

De-a lungul carierei, Alexandru Epureanu a jucat la Zimbru Chișinău, Sheriff Tiraspol, FC Moscova, Dinamo Moscova, Krîlia Sovetov Samara, Anji Mahacikala, Istanbul Bașakșehir și Ümraniyespor. A cucerit de 3 ori titlul în Republica Moldova și de 3 ori Cupa Moldovei, dar și titlul în Super Liga Turciei. Alexandru spune că au existat mai multe momente memorabile în cariera sa.

- Am devenit campion în Turcia cu Istanbul Bașakșehir. Meciurile la națională cred că. Din păcate nu au fost multe de succes, dar alea în care am avut succes au fost întotdeauna memorabile, - a afirmat fostul fotbalist.

Epureanu este jucătorul cu cele mai multe selecții la echipa națională, 100 la număr, marcator a 7 goluri pentru "tricolori" și cel desemnat de 5 ori fotbalistul anului în Republica Moldova.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
2601 locuitori

Recea este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sverdiac, Slobozia-Recea și Recea. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Rîșcani și la 165 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2601 oameni. Satul Recea a fost menționat documentar în anul 1429.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.