Go to section: Holidays and customs
23 september 2013, 10:03 Holidays and customs views 19592
23 september 2013, 10:03 Holidays and customs views 19592

Cadou original la nuntă – un sac de bani (Video)

Foto: protv.md

Un sac cu bani. Asta a primit la nunta un cuplu de tineri insuratei. Ideea cadoului original i-a venit prietenului mirelui, care a luat 3000 de lei, din banuti de cinci, si i-a inchinat la masa, relatează protv.md. Asa ca nu a pus banii in plic, ci plicul in bani. Cum au reactionat mirii si nuntasii, vedeti in materialul care urmeaza.

Cadoul neobisnuit a venit chiar din partea vornicelului. Baiatul a adunat 60 de mii de banuti de cinci, pe care i-a pus intr-un sac. Acesta a cantarit mai mult decat mireasa.  

Mare le-a fost mirarea mirilor si a nuntasilor cand au aflat despre ce este vorba. Ei credeau ca este un sac plin cu porumb. 

Vornicelul sustine ca a avut nevoie de cateva saptamani sa adune banutii. I-a colectat de la banci si magazine. 

Totusi, Banca nationala va trebui sa mai emita banuti de cinci, intrucat mirii au spus ca nu-i vor returna, ci ii vor pastra ca amintire.

Source: protv.md

Keywords:

nunta , bani

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1890
Populația:
81 locuitori

Tolocăneşti este un sat din cadrul comunei Tătărăuca Veche, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Soroca și la 190 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 81 de oameni. Satul Tolocăneşti a fost menționat documentar în anul 1890.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.