Go to section: Nature and tourism
09 march 2015, 17:18 Tourism in Moldova views 7480
Călătorie virtuală în Republica Moldova pentru copiii de la Muzeul Miiamilla (Foto)
09 march 2015, 17:18 Tourism in Moldova views 7480

Călătorie virtuală în Republica Moldova pentru copiii de la Muzeul Miiamilla (Foto)

La 26.08.2015, în ajunul Zilei Independenţei Republicii Moldova şi sărbătorii „Limba Noastră", Ambasada R.Moldova în Estonia a primit în vizită un grup de copii estonieni, însoţiţi de profesorii de la Muzeul Copiilor Miiamilla din or. Tallinn. Copii au dedicat ziua de 26 august cunoaşterii culturii R.Moldova.

Cu această ocazie, Ambasada a organizat un program cultural de cunoaştere a tradițiilor și obiceiurilor naţionale. Copiii au vizionat un film de promovare despre Republica Moldova şi au aflat despre sărbătorile naţionale Ziua Independenţei, „Limba Noastră", Mărțișor, etc., au participat la discuiţii şi jocuri interactive de învăţare a limbii române.

Evenimentul a fost organizat de către Ambasadă în colaborare cu conducerea Muzeului Miiamilla și cu Asociația moldovenilor în Estonia „Luceafărul".

Source: www.mfa.gov.md

Keywords:

turism , Moldova , Estonia , muzeu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1574
Populația:
2794 locuitori

Oxentea este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Oxentea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Dubăsari și la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2794 de oameni. Satul Oxentea a fost menționat documentar în anul 1574.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.