Go to section: Nature and tourism
25 november 2015, 10:30 Nature and tourism views 9044
Avertisment pentru toţi şoferii din Moldova
25 november 2015, 10:30 Nature and tourism views 9044

Avertisment pentru toţi şoferii din Moldova

Inspectoratul Naţional de Patrulare avertizează conducătorii auto să fie atenţi la drum, având în vedere alerta Serviciul Hidrometeorologic de Stat, care anunţă răcirea bruscă a vremii, manifestată prin vânt puternic, temperaturi scăzute şi precipitaţii sub formă de lapoviţă în toată ţara.

Astfel, inspectorii de patrulare atenţionează şoferii, dar şi pietonii, să fie prudenţi şi să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie.

Mai mult, Inspectoratul Naţional de Patrulare recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să-şi echipeze autovehiculele corespunzător.

Totodată, şoferii sunt îndemnaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor în cazul interzicerii sau restricţionării temporare a circulaţiei pe unele sectoare de drum.

Pe lângă acestea, pietonilor li se recomandă să-şi sporească atenţia şi să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, mai ales în condiţiile de vizibilitate redusă şi să se asigure înaintea traversării.

Source: www.jurnal.md

Keywords:

avertizare , soferi , vremea

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431
Populația:
499 locuitori

Lupa-Recea este un sat din cadrul comunei Codreanca, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Strășeni și la 49 km de Chișinău. Satul Lupa-Recea a fost menționat documentar în anul 1431. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 499 de oameni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.