Go to section: Nature and tourism
03 may 2016, 12:20 Tourism in Moldova views 11239
În zbor deasupra Moldovei: 8 locuri unde ar trebui să mergem
03 may 2016, 12:20 Tourism in Moldova views 11239

În zbor deasupra Moldovei: 8 locuri unde ar trebui să mergem

Credeți că ați văzut totul în Moldova? Considerați că frumusețea țării noastre se limitează la Orheiul Vechi și Țipova? Să zburăm deasupra frumuseților Moldovei, împreună cu SkyDrive! Iar în wekend vom merge să vedem de sine stătător aceste locuri.

Astăzi, autorul materialului video ne va arăta satul Naslavcea, lîngă care se află punctul cel mai nordic al Moldovei, Mănăstirea Ortodoxă Curchi din raionul Orhei, Complexul Arhitectural și Parcul Dendrologic "Vila Mindic" din Drochia, Satul Moldovenesc din raionul Criuleni, defileul și cariera din apropierea satului Fetești, Conacul Manuc Bay și Mănăstirea sf. Treime (de maici) din satul Rudi, raionul Soroca.

Urmărim video și ne convingem că și în țara noastră mică există încă multe locuri interesante, despre care putem să nu știm, dar pe care merită cu siguranță să le vizităm!

Source: lifehack.md

Keywords:

Moldova , turism , calatorie , natura

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1628
Populația:
898 locuitori

Lencăuţi este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lencăuți și Verejeni. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Ocnița și la 221 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 898 de oameni. Satul Lencăuți a fost atestat documentar în anul 1628.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.