Go to section: Nature and tourism
11 january 2016, 14:15 Nature and tourism views 6849
Ambuteiaje la hotarul moldo-român (Foto)
11 january 2016, 14:15 Nature and tourism views 6849

Ambuteiaje la hotarul moldo-român (Foto)

La cîteva puncte de trecere a frontierei moldo-române s-au format ambuteiaje. Timpul de așteptare în vamă este de aproximativ o oră.

La punctul de trecere a frontierei Sculeni s-au format ambuteiaje. Potrivit datelor aplicației "Trafic online", timpul de așteptare pentru trecerea frontierei de stat constituie aproximativ 50 de minute. Unii șoferi se plîng pe rețelele de socializare că sunt nevoiți să aștepte mai mult timp decît de obicei.

Marți dimineața, ofițerii și procurorii anticorupție au desfășurat percheziții la punctele de trecere a frontierei de la Leușeni și Sculeni. Pînă la finalizarea operațiunii, Procuratura nu face comentarii pe marginea investigației inițiate de organele de anchetă.

Serviciul Vamal a precizat că a sprijinit operațiunea procurorilor anticorupție, dar și acțiunile premergătoare acesteia. Potrivit instituției, "la solicitarea organelor de anchetă a fost acordată asistența Direcției securitate internă, subdiviziune din cadrul Serviciului Vamal responsabilă de examinarea cazurilor de abateri disciplinare și comportament corupțional în rîndul angajaților."

 

Source: sputnik.md

Keywords:

frontiera , Romania , perchezitii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1636
Populația:
359 locuitori

Chetroşeni este un sat din cadrul comunei Mireşti, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 43 km de orașul Hîncești și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 359 de oameni. Satul Chetroşeni a fost menționat documentar în anul 1636.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.