Go to section: Nature and tourism
16 november 2016, 12:15 Nature and tourism views 5831
Moldova se află printre țările cu nivel mediu de risc pentru turiști (Foto)
16 november 2016, 12:15 Nature and tourism views 5831

Moldova se află printre țările cu nivel mediu de risc pentru turiști (Foto)

Experții companiilor International SOS și Control Risks au numit țările, care vor reprezenta cel mai mare pericol pentru turiști în anul 2017.

Pe harta interactivă a lumii, țările și regiunile au fost evidențiate de către experți cu culori diferite, în funcție de gradul lor de pericol pentru călători. Moldova, pe această hartă, este colorată în galben, ceea ce corespunde nivelului mediu de risc. Cu aceeași culoare au fost marcate și țările vecine Ucraina și România, precum și: Bulgaria, Serbia, Macedonia, Croația, Muntenegru, Polonia, Belarus, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Turcia și alte cîteva țări.

Cu verde (care indică nivelul scăzut de risc pentru turiști) pe hartă sînt însemnate asemenea țări precum: Marea Britanie, Spania, Franța, Germania, Danemarca, Italia, Portugalia, Statele Unite ale Americii și Canada.

Experții au catalogat drept cele mai periculoase țări: Ciadul, Republica Democrată Congo, Pakistanul, regiunea Deșertul Libian din Sahara și așa mai departe.

Source: locals.md

Keywords:

tari , turism , riscuri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1636
Populația:
750 locuitori

Bădragii Vechi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Bădragii Vechi este unicul sat din comună. Satul este aşezat pe malul rîului la o distanță de 24 km de oraşul Edineţ, la 35 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 225 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 750 de oameni. Prima atestare documentară a localităţii o găsim într-un document din 13 februarie 1636.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.