Go to section: Nature and tourism
12 september 2016, 17:00 Nature and tourism views 5462
12 september 2016, 17:00 Nature and tourism views 5462

75 destinații fără vize pentru moldoveni

În ajunul sărbătorilor de iarnă portalul Viza.md reamintește despre cele 75 destinaţii turistice fără vize pentru moldoveni. În tabelul de mai jos sînt menționate restricțiile privind tipurile de paşapoarte (biometric sau ordinar), precum și perioada de ședere.

Țineți cont că statelе îşi rezervă dreptul de a nu permite intrarea în ţară a persoanelor indezirabile sau de a scurta şederea lor fără viză. Este recomandabil (după caz) să vă asigurați că veți putea demonstra, la cererea poliţiei de frontieră a statului de destinație, faptul că dispuneți de cazare (hotel / ospeţie ((copia actului de identitate al persoanei care vă invită și telefonul de contact al acestuia)), bilet de întoarcere în Republica Moldova, asigurarea medicală, precum și să faceți dovada deţinerii surselor de întreţinere.

Totodată, pentru verificarea listei de acte suplimentare necesare călătoriei, recomandăm să contactați ambasada sau consulatul țării respective.

Lista statelor în care puteți călători fără vize puteți găsi aici

Source: viza.md

Keywords:

destinație , turism , viza

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populaţia:
8 locuitori

Nistreni este un sat din cadrul comunei Lalova, raionul Rezina. Satul Nistreni este situat la o distanță de 45 km de oraşul Rezina şi la 101 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 8 oameni. Satul Nistreni a fost întemeiat în anii 60 ai secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.