Go to section: Nature and tourism
17 december 2016, 11:40 Nature and tourism views 10185
Cea mai geroasă noapte în Moldova
17 december 2016, 11:40 Nature and tourism views 10185

Cea mai geroasă noapte în Moldova

Iarnă, zăpadă, ger... Serviciul Hidrometeorologic de Stat al RM informează despre surprizele pe care ni le va aduce vremea în următoarele zile.

Potrivit datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, noaptea de 16 spre 17 decembrie a fost cea mai geroasă din această săptămînă în Moldova.

Astfel, temperatura medie a aerului în toată țara a fost de —7...—10 grade Celsius. Ziua termometrele vor înregistra —2...+1 grade. În nordul țării astăzi se așteaptă ninsori slabe.

În noaptea de sîmbătă spre duminică pe teritoriul țării se prevăd —5...—8 grade, iar ziua sînt prognozate —2...+1 grade.

În zilele de odihnă presiunea atmosferică va fi ridicată.

La începutul săptămînii viitoare în republică se vor înregistra ziua —2...+1 grade. Această temperatură se va menține practic pe durata întregii săptămîni.

De marți, în Moldova se așteaptă ninsori.

Source: sputnik.md

Keywords:

vremea , ger , prognoza , temperatura

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
1464 locuitori

Pașcani este un sat și comună din raionul Hîncești. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pereni și Pașcani. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Hîncești și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1464 de locuitori. Satul Pașcani a fost menționat documentar în anul 1554.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.