Go to section: Nature and tourism
03 june 2017, 09:33 Nature and tourism views 5710
Cum va fi vremea de Ziua Internaţională a Femeii
03 june 2017, 09:33 Nature and tourism views 5710

Cum va fi vremea de Ziua Internaţională a Femeii

Vreme numai bună de ieşit la plimbare. Potrivit meteorologilor, săptămîna va începe cu vreme frumoasă şi temperaturi ridicate. Chiar dacă joi sunt prognozate ploi slabe, spre sfârșitul săptămînii temperaturile nu vor scădea semnificativ.

De opt martie, când este sărbătorită Ziua Internaţională a Femeii, vom avea parte de soare şi temperaturi de pînă la 15 grade Celsius. Vîntul va adia ușor, izolat cu intensificări.

Noaptea, minimele vor coborî în nord până la două grade, iar în sudul țării sînt prognozate pînă la plus patru grade.

Totodată, meteorologii anunță că martie este o lună cu o instabilitate atmosferică bine pronunțată, iar vremea se poate schimba brusc. Nu este exclus că vom mai avea parte de ninsori slabe, lapoviță și polei, fenomene absolut normale pentru această perioadă.

Source: publika.md

Keywords:

natura , 8 Martie , vremea

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1500
Populația:
100 locuitori

Pocşeşti este un sat din cadrul comunei Donici, raionul. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Orhei și la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 100 de oameni. Satul Pocșești a fost menționat documentar în anul 1500.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.