Go to section: Nature and tourism
31 july 2017, 12:10 Nature and tourism views 4023
Cod galben de vreme toridă pentru șapte zile consecutiv
31 july 2017, 12:10 Nature and tourism views 4023

Cod galben de vreme toridă pentru șapte zile consecutiv

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis cod galben de caniculă pentru următoarele șapte zile. Atenționarea meteo intră în vigoare azi, 31 iulie, și va fi valabilă pînă la data de 6 august.

„În intervalul menționat pe o mare parte a teritoriului temperatura maximă a aerului va atinge valori de 33°C și mai mult. În funcţie de evoluţia fenomenelor, SHS va actualiza acest mesaj prin avertizări meteorologice ulterioare", se menționează în mesajul SHS,emis în acest context.

Menționăm că temperatura aerului pe timp de zi va ajunge azi la +33 de grade azi, mîine, la +35 de grad, iar în partea a doua a acestei săptămîni, se va încălzi până la + +37 de grade celsius.

Precipitații nu sunt prognozate în următoarele zile. Ar putea să plouă doar sâmbătă, în partea de nord a țării și duminică, la nord și în centru.

Source: realitatea.md

Keywords:

Cod Galben , canicula , vremea

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1984
Populația:
319 locuitori

Gornoe este un sat din cadrul comunei Micăuți, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Strășeni și la 26 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 319 oameni. Satul Gornoe a fost înființat în anul 1984.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.