Go to section: Nature and tourism
02 january 2018, 12:55 Nature and tourism views 15385
Călătoria Conștiinței pe iahtul «Șaman»
02 january 2018, 12:55 Nature and tourism views 15385

Călătoria Conștiinței pe iahtul «Șaman»

Probabil, pentru început, trebuie să vă povestim despre scopul călătoriei în jurul lumii cu catamaranul cu pînze «ȘAMAN»...

Scopul principal al expediției este Iluminarea

Iluminarea în sensul Educației, adică dezvoltarea minții. Extinderea orizontului și a capacității de a lua decizii mai corecte și mai înțelepte.

Vorbim aici despre faptul că viața noastră nu se schimbă în bine, dacă nu devenim mai înțelepți. Dacă nu învățăm din greșeli, ele se repetă.

Anume în acest context, scopul principal al călătoriei este de a ilumina un număr maxim de persoane, ca acestea să obțină cunoștințe noi, experiențe noi, impresii noi, emoții noi, iar ca rezultat, o nouă motivație.

Continuarea articolului citiți pe ecology.md.

Source: ecology.md

Keywords:

calatorie , turism

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
349 locuitori

Costeşti este un sat din cadrul comunei Ivanovca, raionul. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 349 de oameni. Satul Costești a fost menționat documentar în anul 1609.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.