Go to section: Nature and tourism
29 may 2012, 12:56 Nature and tourism views 10138
29 may 2012, 12:56 Nature and tourism views 10138

Șocant!!! Un nou cutremur puternic în Italia și altul în Bulgaria


Foto: gandulinfo.jpg 

Europa este zguduită de noi cutremure.

Cel puţin șase oameni au murit, după prăbuşirea unei clădiri, în această dimineaţă, în urma unui cutremur de 5,8 grade care a avut loc în nordul Italiei, relatează presa italiană.

Epicentrul seismului produs la ora locală 10.00 (11.00, ora Chișinăului) a fost localizat în Emilia-Romagna, la o adîncime de 9,6 km.

Undele seismice au fost resimţite în toată partea de nord a Italiei.

Amintim, că în partea de nord a Italiei se află o numeroasă comunitate de moldoveni. Pînă la această oră nu sînt atestați concetățeni de-ai noștri printre persoanele afectate de cutremurul din Italia.

Astăzi, în jurul orei 10.23 (10.23, ora Chișinăului) un cutremur cu magnitudinea 3,8 a fost resimţit în vestul Bulgariei, la o săptămână după seismul de 5,9 grade care a produs pagube importante, relatează site-ul Novinite.com. Epicentrul seismului a fost localizat la aproximativ 20 de kilometri sud-vest de capitala bulgară, Sofia.



Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
230 locuitori

Pohrebea Nouă este un sat din cadrul comunei Comisarovca Nouă din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Dubăsari și la 65 km de Chișinău. Populaţia satului Pohrebea Nouă alcătuia 230 de oameni în anul 2011. Satul Pohrebea Nouă a fost întemeiat în anul 1923.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.