Go to section: Nature and tourism
10 march 2018, 12:30 Tourism in Moldova views 11769
Ruşii preferă Ziua Vinului moldovenesc
10 march 2018, 12:30 Tourism in Moldova views 11769

Ruşii preferă Ziua Vinului moldovenesc

Ziua Vinului a devenit unul dintre cele mai populare tururi enogastronomice în CSI printre locuitorii Rusiei, în special. În funcție de numărul de rezervări și de călătorii planificate, Ziua Vinului-2018 în Moldova a intrat în top trei cele mai populare destinaţii printre turiștii ruși.

La acest capitol îi fac concurenţă Moldovei Festivalul Rodiilor din Azerbaidjan și Festivalul Național al Vinului din Armenia. Aceste date au fost publicate de agenția TourStat în baza statisticilor privind rezervarea hotelelor și popularitatea tururilor. Ziua Vinului 2018 va avea loc pe 6 și 7 octombrie.

Anul acesta, sloganul sărbătorii va fi "Vinul sufletului moldovenesc". Turiștii din întreaga lume vor putea admira parada vinificatorilor, să asiste la masterclass-urile maeștrilor somelieri, să deguste vinuri din 60 de vinării moldovenești, vor putea participa la spectacolele ansamblurilor etnofolclorice și a colectivelor de dans, dar să-şi procure suveniruri la tîrgul de meserii.

Source: noi.md

Keywords:

Rusia , Ziua vinului

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1794
Populația:
1300 locuitori

Cobasna este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cobasna și Suhaia Rîbnița. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Rîbnița și la 124 km de Chișinău. Populaţia satului Cobasna alcătuia 1300 de cetăţeni în anul 2011. Satul Cobasna a fost menționat documentar în anul 1794.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.