20 april 2014, 12:00 Moldovan Diaspora views 15924
Un fotbalist italian s-a îndrăgostit de o moldoveancă
Photo: unimedia.info
20 april 2014, 12:00 Moldovan Diaspora views 15924

Un fotbalist italian s-a îndrăgostit de o moldoveancă

Fotbalistul italian al echipei AS Roma Marco Borriello s-a îndrăgostit de o moldoveancă. Olga Calpajiu, sub numele de scenă Olga Kent, din Bender, în vîrstă de 26 de ani, un model de succes în Italia la Benetton, dar cunoscută şi ca actriţă, după ce a jucat în filmele Vacanze di Natale a Cortina şi Fuga di cervelli.

Tînara desemnată MISS Transnistria 2005 este noua cucerire a jucătorului din capitala Italiei, scrie jurnal.md.

Cei doi au făcut cunoştinţă la începutul acestui an, la Miami. Voluptoasa blondă imediat i-a sucit minţile fotbalistului italian. Olga, împreună cu noul său iubit, au fost surprinşi în mai multe rînduri de paparazzi.

Source: unimedia.info

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1469
Populația:
5542 locuitori

Puhoi este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Puhoi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Ialoveni și la 50 km de Chișinău. Satul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5542 de oameni. Puhoi a fost menționat documentar în anul 1469.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.