24 june 2014, 11:23 Moldovan Diaspora views 13224
Noi reguli pentru moldovenii care doresc să muncească în Rusia
Photo: triarent.ru
24 june 2014, 11:23 Moldovan Diaspora views 13224

Noi reguli pentru moldovenii care doresc să muncească în Rusia

Potrivit unui ordin semnat de ministrul rus al Învăţămîntului şi Ştiinţei, cetăţenii străini vor fi obligaţi să demonstreze că știu cel puțin 850 de cuvinte în limba rusă, pot citi propoziții simple și înțeleg sensul într-o discuție.

Cunoştineţele vor fi prezentate într-un certificat eliberat de autorităţi. Potrivit serviciului federal rus de migraţie, numărul străinilor care îşi perfectează actele pentru a munci legal a crescut în anul curent cu aproape 30 la sută, faţă de 2013. Ultimile date oficiale arătau că în Federaţia Rusă muncesc oficial circa jumătate de milion de moldoveni.

Source: www.prime.md

Keywords:

Rusia , munca , moldovenii , limba

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
989 locuitori

Cotovscoe este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Cotovscoe este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de municipiul Comrat și la 134 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 989 de oameni. Satul Cotovscoe a fost menționat documentar în anul 1878 cu denumirea Cîrlăneni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.