08 april 2014, 14:17 Moldovan Diaspora views 17029
O moldoveancă este protagonista unei reclame pentru internet Wi-Fi din Chile
Photo: pentruea.md
08 april 2014, 14:17 Moldovan Diaspora views 17029

O moldoveancă este protagonista unei reclame pentru internet Wi-Fi din Chile

Carolina Gurduz Delgano, o moldoveancă stabilită de ceva vreme în Argentina și căsătorită acolo, este protagonista unei reclame pentru internet din Chile. Femeia este însărcinată și își joacă în publicitate propiul rol, de tînără mămică, stabilită la casa ei, care discută cu părinții prin skype pentru a le arăta noua lor casă.

Carolina ne-a povestit că merge adesea la castinguri pentru publicități, asta deoarece face parte din mai multe agenții de profil, care o invită cu fiecare ocazie. „Cînd directorul caută pe cineva cu caracteristicile mele, eu merg la acel casting. De cînd sînt cu burtică am participat la două și la ambele am trecut. Unul din ele căuta o mămică în aproximativ șase-șapte lună de sarcină. Deși eu am avut doar 5 (la sfîrșitul lunii mai) am fost aleasă pentru rolul protagonistei din filmuleț", declară Carolina, relatează pentruea.md.

Moldoveanca este stabilită de cîțiva ani în Argentina, însă a povestit că spotul comercial este pentru Chile. „A trebuit să merg în Santiago pentru filmări. Cazarea, avionul și toate cheltuielile desigur au fost achitate de agenție", explică ea.

Source: pentruea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
1564 locuitori

Valea Mare este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buzduganii de Sus, Buzduganii de Jos, Valea Mare și Morenii Vechi. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ungheni și la 111 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1564 de oameni. Satul Valea Mare a fost menționat documentar în anul 1803.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.