28 july 2015, 17:21 Moldovan Diaspora views 9927
Secţia Consulară a Ambasadei Moldovei în SUA îşi reduce temporar programul de lucru cu publicul
28 july 2015, 17:21 Moldovan Diaspora views 9927

Secţia Consulară a Ambasadei Moldovei în SUA îşi reduce temporar programul de lucru cu publicul

Secţia Consulară a Ambasadei Republicii Moldova în SUA anunţă reducerea programului de lucru cu publicul începând de marţi, 28 iulie, până la 22 august curent, în legătură cu plecarea funcţionarului consular în concediu.

Potrivit Ambasadei Moldovei în SUA și Mexic, servicii consulare la sediul Ambasadei vor fi prestate exclusiv în cazuri de urgență.

Totodată, Ambasada va continua recepționarea documentelor pentru anumite acțiuni consulare prin intermediul serviciilor poștale, cu condiția că dosarele prezentate vor fi complete și vor corespunde cerințelor stabilite.

Source: trm.md

Keywords:

ambasada , Moldova , SUA

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
8700 locuitori

Blijnii Hutor este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Blijnii Hutor este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Slobozia și la 77 km de Chișinău. Populaţia satului Blijnii Hutor alcătuia 8700 de oameni în anul 2000. Satul Blijnii Hutor a fost întemeiat în anul 1878.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.