25 november 2015, 15:50 Moldovan Diaspora views 7101
Oficiul consular mobil pentru moldovenii din Torino
25 november 2015, 15:50 Moldovan Diaspora views 7101

Oficiul consular mobil pentru moldovenii din Torino

La data de 28 noiembrie 2015, reprezentantul consulatului general al R. Moldova din or. Milano se va deplasa la Torino, pentru a presta servicii consulare migranților moldoveni.

Orele de prestare a serviciilor consualre vor fi 08.30-13.00

Adresa: Torino, str. Dei Quartieri 6 (sediul ACLI).

Serviiciile consulare nu vor include perfectarea titlurilor de călătorie, buletinelor de identitate şi paşapoartelor biometrice.

Ideea oficiului consular mobil face parte din proiectul „Ambasada vine mai aproape de tine", inițiat de Ministerul de Externe al Republicii Moldova la finele anului 2008, care presupune deplasarea periodică a funcţionarilor consulari din cadrul аmbasadelor și сonsulatelor moldovenești pentru a presta servicii consulare „în teren", pe teritoriul altor state, unde concentraţia cetăţenilor moldoveni este una mare.

Keywords:

diaspora , consulat , Italia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1523
Populația:
1883 locuitori

Iezărenii Vechi este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Iezărenii Vechi și Iezărenii Noi. Satul Iezărenii Vechi este situat la distanța de 12 km de orașul Sîngerei și la 105 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1883 de oameni. Satul Iezărenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1523.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.