22 july 2016, 15:45 Moldovan Diaspora views 4910
În ajunul «Zilelor Diasporei» șeful BRD demisionează
22 july 2016, 15:45 Moldovan Diaspora views 4910

În ajunul «Zilelor Diasporei» șeful BRD demisionează

Șeful Biroului pentru Relații cu Diaspora, Valeriu Turea și-a anunțat propria demisie.

Acesta a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care ar da de înțeles că nu pleacă din propria voință, relatează NOI.md.

„Dragii mei prieteni, asta a fost să fie. Predăm caftanul și mergem mai departe. Dacă mai era și ziua de mîine, împlineam chiar un an de zile. Dar anume fisura dă farmec coloanei antice grecești. A fost un an, în care am cunoscut oameni de foarte bună calitate, pe care i-am admirat și cu care, constat cu mîndrie, m-am împrietenit. Îi înțeleg perfect și pe cei, pe care i-am dezamăgit și care acum exclamă: „Yes!" Dînșii – pentru că pleacă cineva care nu a vrut să fie așa cum și-au dorit ei să fie, eu – exact din aceleași motive: că am fost așa cum am fost și nu cum și-a dorit cineva. Na, împăcăciune generală. Legăm mai strîns brăcinarii și opincuța și mergem mai departe. Pînă la palatul de cleștar mai este...
Pace, liniște și sănătate tuturor.", a scris Valeriu Turea.

Valeriu Turea activează în această funcție din luna iulie a anului 2015, succedîndu-l pe Victor Lutenco.

Source: www.noi.md

Keywords:

demisie , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1089 locuitori

Gordineşti este un sat şi comună din raionul Rezina. Gordineşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 17 km de orașul Rezina și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1089 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Gordinești datează din 25 februarie 1604.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.