13 february 2013, 11:13 Moldovan Diaspora views 7726
13 february 2013, 11:13 Moldovan Diaspora views 7726

Servicii consulare pentru moldovenii din Portimão, Portugalia

În cadrul proiectului „Ambasada vine mai aproape de tine”, Ambasada Republicii Moldova la Lisabona informează că la data de 27 februarie, Consulul Oleg Railean va efectua o deplasare în teritoriu – în orașul Portimão, regiunea Algarve, pentru a acorda asistenţă consulare cetăţenilor moldoveni, scrie moldova.org.

Moldovenii din regiune sînt așteptați la adresa: Urbanização de Pimentão, Lote 6, Cave Direita. 8500-776, Portimão, – în incinta Centrului C.A.P.E.L.A. Pentru a beneficia de servicii consulare în ziua nominalizată, solicitanţii urmează să efectueze obligatoriu o programare prealabilă la numărul de telefon 213 009 060.

De menționat că funcţionarul consular nu va acorda tot spectrul de servicii consulare „în teritoriu”- nu se vor efectua traduceri, declaraţii pentru permisele de conducere, vize pentru străini, ş.a., din motive tehnice-organizatorice.

Astfel, cetăţenii sunt rugaţi să telefoneze pentru a se programa în audienţă doar în cazul în care vor să beneficieze de serviciile: acţiuni notariale, titluri de călătorie și alte acţiuni care pot fi discutate în prealabil prin telefon cu Consulul.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1877
Populația:
405 locuitori

Hîrtop este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bruslachi, Mocreachi, Hîrtop și Marian. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Grigoriopol și la 65 km de Chișinău. Populaţia satului Hîrtop alcătuia 405 oameni în anul 2007. Satul Hîrtop a fost menționat documentar în anul 1877.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.