22 february 2013, 10:35 Moldovan Diaspora views 7633
22 february 2013, 10:35 Moldovan Diaspora views 7633

La Moscova vor avea loc raiduri pentru a identifica persoanele fără înregistrare


Foto: mir24.tv

Departamentul Gospodăriei comunale și amenajării din Moscova a elaborat recomandări pentru identificarea persoanelor fără înregistrare din capitala Rusiei. Societățile de administrare și sectoriștii pot primi dreptul de a efectua de două ori pe lună raiduri prin apartamente pentru identificarea cetățenilor care locuiesc fără înregistrare, relatează mir24.tv. Documentul intitulat "recomandări metodice pentru identificarea persoanelor care utilizează spații rezidențiale", a apărut pe site-ul Departamentului Gospodăriei comunale și amenajării din Moscova.

La detectarea încălcării polițistul trebuie să întocmească un proces verbal privind încălcarea administrativă. Dacă se dovedește că apartamentul este închiriat, societatea de administrare va trebui să raporteze acest fapt la biroul fiscal și serviciul de imigrație – adică despre activitatea ilegală de întreprinzător și faptul de depistare a cetățeanului neînregistrat.

La 15 februarie Duma de Stat a adoptat în prima lectură proiectul de lege privind "apartamentele de cauciuc." Acest document înăsprește responsabilitatea pentru înregistrarea fictivă și încălcarea regulilor de evidență imigrațională.

Keywords:

Rusia , evidenta , raid

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
150 locuitori

Chetroasa este un sat din cadrul comunei Hruşova, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Criuleni și la 22 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 150 de oameni. Satul Chetroasa a fost menționat documentar în anul 1605.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.