25 february 2013, 15:29 Moldovan Diaspora views 8566
25 february 2013, 15:29 Moldovan Diaspora views 8566

În atenția moldovenilor care călătoresc în Austria, Cehia și Croația!

Un ciclon puternic care a cuprins Europa Centrală a adus cu sine precipitații abundente. Austria, Croaţia şi Cehia sînt acoperite de zăpadă, iar traficul rutier a fost grav perturbat.

Deosebit de complicată este situația în estul Austriei. Din cauza vremii rele, pe drumurile din această ţară s-au format ambuteiaje de kilometric, informează rbc.ru.

Capitala Cehiei a fost acoperită de nămeţi, stratul de zăpada ajunge la 15- 30 cm, iar autorităţile au fost nevoite să mobilizeze aproape toate utilajele pentru deszăpezire.

În Croaţia, din cauza ninsorilor şi a temperaturilor neobişnuit de scăzute pentru această perioadă au fost afectate zonele turistice de pe litoralul Adriaticii. Sinopticienii anunță că frontul atmosferic nuva părăsi Balcanii încă cîteva zile.

Keywords:

diaspora , avertizare , meteo

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
557 locuitori

Bahu este un sat din cadrul comunei Săseni, raionul Călăraşi. Satul Bahu se află în valea rîulețului Bahu, afluent stîng al rîului Cula, la distanţa de 40 km de orașul Călăraşi și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 557 de oameni. Localitatea este menționată documentar în anul 1907.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.