05 july 2013, 12:32 Moldovan Diaspora views 8963
05 july 2013, 12:32 Moldovan Diaspora views 8963

Pe 8 mai Ambasada va fi mai aproape de moldovenii din regiunea Algarve, Portugalia


Foto: moldova.org

În vederea continuităţii proiectului „Ambasada vine mai aproape de tine”, Ambasada Republicii Moldova la Lisabona anunţă că la data de 8 mai, Consulul Oleg Railean va efectua o deplasare în teritoriu – în oraşul Portimão, regiunea Algarve, pentru acordarea asistenţei consulare cetăţenilor moldoveni.

Astfel, migranţii moldoveni sînt aşteptaţi la adresa Urbanização de Pimentão, Lote 6, Cave Direita. 8500-776, Portimão, Portugalia, – în incinta Centrului C.A.P.E.L.A. Pentru beneficierea de servicii consulare în ziua dată solicitanţii urmează să efectueze obligatoriu o programare prealabilă la numărul de telefon 213 009 060.

Ambasada precizează că  funcţionarul consular nu va acorda tot spectrul de servicii consulare „în teritoriu”. Astfel, nu se vor efectua traduceri, declaraţii pentru permisele de conducere, vize pentru străini, ş.a., din motive tehnice-organizatorice.

Cetăţenii sînt rugaţi să telefoneze pentru a se programa în audienţă doar în cazul în care vor să beneficieze de servicii precum acţiuni notariale, titluri de călătorie, precum şi alte acţiuni care pot fi discutate în prealabil prin telefon cu Consulul.

 

Sursa: moldova.org

Keywords:

Lisabona , ambasada , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
1478 locuitori

Cişmea este un sat din cadrul comunei Pelivan, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 7 km de oraşul Orhei şi la 54 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1478 de oameni. Satul Cișmea a fost menționat documentar în anul 1570.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.