Go to section: Children
23 december 2013, 12:09 Children views 7967
23 december 2013, 12:09 Children views 7967

Moş Crăciuni pe biciclete vor împărţi cadouri copiilor

Foto: trm.md

Moş Crăciun va veni în casele copiilor din familii social-vulnerabile şi în acest an. De data aceasta, el va aduce cadourile nu cu sania trasă de reni, dar cu bicicleta. O acţiune de caritare organizată de Clubul Cicliştilor Amatori din Moldova a fost lansată la 22 decembrie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN).

În cadrul acțiunii peste 20 de cicliști amatori vor împărți cadouri copiilor orfani. “Vrem să aducem o bucurie în casa micuților care nu-și pot permite un Moș Crăciun. Cadourile au fost deja adunate şi trebuie doar să le împărțim familiilor care nu au anumite posibilități financiare”, a declarat pentru Radio Moldova Actualități unul dintre participanţi la eveniment.

Organizatorii susțin că prin această acțiune doresc să promoveze ciclismul în rîndul copiilor. “Anul trecut am făcut Campania “Moș Crăciun gratuit” cu mașina, în acest an ne permite timpul să facem acțiunea cu bicicleta. Această campanie a fost planificată încă din vară. Preconizăm să mergem astăzi la o fetiță care se află în scaun cu rotile și la o familie cu șapte copii”, a declarat pentru Radio Moldova Actualități, Vasile Fotescu, preşedintele Clubului Bicicliştilor Amatori.

Pe parcursul itinerarului, bicicliștii deghizați în Moș Crăciun vor fi supravegheați de angajații Inspectoratului Național de Patrulare.

Acțiunea va dura pînă pe 23 ianuarie.

Source: trm.md

Keywords:

fericire , Crăciunul , copii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1852
Populația:
4856 locuitori

Sturzovca este un sat şi comună din raionul Glodeni. Sturzovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Glodeni și la 157 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4856 de oameni. Satul Sturzovca a fost menționat documentar în 1852 cu numele Sturzești.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.