Go to section: Children
04 february 2014, 16:32 Children views 9997
Tinerii moldoveni vor participa la o şcoală de vară în Polonia
Photo: trm.md
04 february 2014, 16:32 Children views 9997

Tinerii moldoveni vor participa la o şcoală de vară în Polonia

Tinerii din Republica Moldova vor lua parte la cea de-a 13-a ediţie a şcolii de vară din Cracovia, Polonia, care va reuni peste 600 de participanţi din ţările Europei Centrale şi de Est.

Potrivit mladiinfo.eu, Visegrad Summer School reprezintă un ciclu de training-uri de două săptămîni, ce vor avea loc în perioada 29 iunie12 iulie. Scopul proiectului este de a lansa provocări locale și globale, de a distruge stereotipurile și a construi relații de prietenie, de a solidifica cooperarea internațională și de a cunoaște mai bine cultura poloneză.

În cadrul școlii de vară vor fi invitați experți, ambasadori, miniștri, reprezentanți ai Uniunii Europene, politicieni, oameni de afaceri, jurnaliști, artiști, reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale, fiind puse la discuții subiecte din sferă politică, culturală și socială.

Visegrad Summer School este o școală de vară, organizată în Cracovia, Polonia pentru studenți, absolvenți, cercetători, tineri profesioniști din Moldova, Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia, Ucraina, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Georgia, România, Rusia și alte țări din Europa Centrală și de Est.

Source: trm.md

Keywords:

scoala , Polonia , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1636
Populația:
359 locuitori

Chetroşeni este un sat din cadrul comunei Mireşti, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 43 km de orașul Hîncești și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 359 de oameni. Satul Chetroşeni a fost menționat documentar în anul 1636.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.