Go to section: Children
07 february 2015, 11:14 Children views 6328
BAC: Numărul de cereri, depuse de absolvenţii liceelor
Photo: trm.md
07 february 2015, 11:14 Children views 6328

BAC: Numărul de cereri, depuse de absolvenţii liceelor

Absolvenţii liceelor au depus peste 16 mii de contestaţii după aflarea rezultatelor la examenele de bacalaureat. Cele mai multe sunt la disciplinele limba română, geografie şi matematică.

Majoritatea elevilor care au contestat rezultatele evaluării sunt din Chişinău, Bălţi şi Cahul. În total, în cadrul sesiunii de bază de bacalaureat au fost scrise aproape 84 de mii de lucrări.

Notele finale vor fi anunţate în data de 6 iulie.

30 iunie, a fost ultima zi în care absolvenții de liceu au putut depune contestații în centrele de Bacalaureat.

Iar în perioada 16 - 23 iulie va avea loc sesiunea suplimentară pentru candidații care, din diferite motive, nu s-au prezentat la examene în sesiunea de bază, dar și pentru cei care nu au luat note de trecere.

Primele rezultate ale examenelor de bac au fost afișate sâmbătă.

În acest an, pentru a susține examenul de bacalaureat, s-au înscris aproape 27.000 de candidați, dintre care peste 7.500 sunt restanțieri din sesiunile precedente.

Source: www.publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
2307 locuitori

Ciutuleşti este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Mărineşti, Ciutuleşti, Ion Vodă, Sîrbeşti. Satul Ciutuleşti aşezat în valea rîului Răut, este situat la o distanță de 21 km de oraşul Floreşti şi la 119 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2307 oameni. Menționat documentar, cu numele Visterniceni, în anul 1588.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.