Go to section: Children
22 november 2015, 10:30 Children views 6351
Spectacol de caritate „O poveste în dar”
22 november 2015, 10:30 Children views 6351

Spectacol de caritate „O poveste în dar”

Direcţia generală educaţie tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău organizează un spectacol de caritate cu genericul „O poveste în dar".

Proiectul constă în organizarea spectacolului educativ pentru copiii de vârstă preşcolară „Elefănţelul Curios". Scopul proiectului este de a sensibiliza copiii de a face un dar unui alt copil mai trist, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, în acest scop, fiecare copil invită un alt copil din familie social vulnerabile la spectacol. Anticipat acestui eveniment, în grădiniţe se desfăşoară activităţi menite să le dezvolte copiilor sentimentul de toleranţă, predispunerea spre acte de caritate, bunătate, dragoste faţă de cel de alături.

Micuţii vor fi întâmpinaţi cu surprize de animatori în holul Palatului Feroviarilor. Fiecare copil va primi câte o pungă cu surprize. De asemenea, copii vor face poze cu personajele din poveşti. La eveniment vor participa 700 de micuţi.

Spectacolul va fi organizat la Palatul Feroviarilor, marţi, 24 noiembrie, cu începere de la ora 10.00.

Source: evzmd.md

Keywords:

copii , teatru , spectacol , caritate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1908
Populația:
629 locuitori

Goianul Nou este un sat din cadrul comunei Stăuceni, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 629 de oameni. Satul Goianul Nou a fost înființat în anul 1908.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.