Go to section: Children
02 may 2016, 15:48 Children views 7359
USM invită tinerii la Ziua Ușilor Deschise
02 may 2016, 15:48 Children views 7359

USM invită tinerii la Ziua Ușilor Deschise

Universitatea de Stat din Moldova invită toți doritorii la evenimentul „Parteneriat pentru calitate", care va avea loc la data de 25 februarie, între orele 10.00 șo 16.00 și se va desfășura la adresa A. Mateevici, 60, blocul IV.

Evenimentul va cuprinde trei arii de desfășurare:

# „Târgul locurilor de muncă", pentru studenții interesați de angajare;
# „Târgul activității de voluntariat", pentru cei ce vor să cunoască sectorul asociativ din Republica Moldova, dar și să obțină experiență în domeniu;
# „Ziua ușilor deschise", pentru liceenii, care vor să cunoască mediul universitar și ofertele educaționale ale USM.

Studenții și absolvenții interesați vor avea posibilitatea de a comunica cu potențialii angajatori, care își vor expune ofertele de angajare și astfel, vor facilita integrarea socio-profesională a acestora.

Liceenii, prezenți la eveniment, se vor putea informa despre ofertele educaționale, relaționând cu reprezentanții facultăților, adițional vor beneficia de o consiliere în carieră, fapt ce va contribui la determinarea unui traseu educațional reușit.

Concomitent, partenerii prezenți la eveniment pot face o prezentare a companiei sau să descrie modalitățile de recrutare și integrare a tinerilor în cadrul organizației.

Doritorii de a participa în calitate de Partener la eveniment (Agenți economici și ONG-uri) se pot înregistra accesând link-ul sau prin contactarea la numărul de telefon 022-577-568.

Source: diez.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
1051 locuitori

Hlina este un sat şi comună din raionul Briceni. Hlina este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea este situată la o distanță de 18 km de orașul Briceni, la 10 km de stația de cale ferată Lipcani și la 250 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1051 de oameni. Satul Hlina a fost întemeiat la începutul secolului al XIX-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.