Go to section: Children
04 april 2016, 16:00 Children views 5577
Grădiniţele din capitală vor fi deconectate de la căldură pînă la sfîrşitul săptămînii
04 april 2016, 16:00 Children views 5577

Grădiniţele din capitală vor fi deconectate de la căldură pînă la sfîrşitul săptămînii

Încă 55 de blocuri locative din municipiul Chişinău rămân conectate la căldură, cu toate că săptămâna trecută a fost adoptată decizia privind sistarea livrării agentului termic.

Anunţul a fost făcut în cadrul şedinţei de astăzi de la Primărie, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Potrivit viceprimarului capitalei, Vlad Coteț, lucrările de sistare a agentului termic s-au efectuat fără accidente semnificative. Cu toate acestea, la solicitarea unor locatari, 55 de blocuri locative din municipiu au rămas conectate la căldură.

Tot astăzi, autoritățile municipale au anunțat că peste trei zile va fi deconectată căldura și în grădinițe. „Conform prognozelor, începând de joi, 7 aprilie, pe timp de noapte se vor înregistra până la plus zece grade Celsius, iar ziua temperaturile vor urca până la 23 de grade Celsius. Astfel, am putea livra agent termic grădinițelor încă trei zile", a spus Vlad Coteț.

Șeful Direcţiei generale locativ-comunală şi amenajare, Petru Gontea, a anunțat că de astăzi, la întreprinderile municipale va începe planificarea programului pentru sezonul rece 2016-2017, iar toți locatarii care au probleme cu rețelele de încălzire se vor putea adresa gestionarilor blocurilor în acest sens.

Sezonul de încălzire 2015-2016 a demarat pe data de 12 octombrie anul trecut și a fost încheiat pe 31 martie anul curent.

Source: trm.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
656 locuitori

Ivanovca este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frasin, Costești și Ivanovca. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 656 de oameni. Satul Ivanovca a fost întemeiat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.