Go to section: Children
26 august 2016, 11:45 Children views 61229
Elevii unui liceu din capitală renunță la florile de 1 septembrie
26 august 2016, 11:45 Children views 61229

Elevii unui liceu din capitală renunță la florile de 1 septembrie

După ce profesorii Liceului „Dimitrie Cantemir" din Bălți au hotărît să renunțe la florile cumpărate de elevi cu ocazia zilei de 1 septembrie pentru a salva viața unui elev din instituție, și Liceul „Constantin Negruzzi" a decis să urmeze exemplu, notează ZUGO.

Conducerea Liceului „Constantin Negruzzi" a hotărît să ajute un elev din Liceul „Pro Succes", Eugen Rusnac, aceasta deși cei din instituția în cauză au renunțat la idee.

„Instituția Publică Liceul Teoretic „C. Negruzzi" își îndeamnă elevii să renunțe la flori pentru profesori, iar banii eventual planificați pentru procurarea acestora, să fie donați elevului din clasa a X-a din LT „Pro-Succes", Eugen Rusnac, care a suferit o traumă gravă și necesită urgent o intervenție chirurgicală complicată la coloana vertebrală.

Banii vor fi colectați pe 1 septembrie 2016 în boca de la intrarea în liceu. Rugăm ca fiecare elev ce va citi acest mesaj, să-și anunțe colegii, ca să putem contribui la însănătoșirea lui Eugen", este mesajul administrației Liceului Teoretic „Constantin Negruzzi".

Source: zugo.md

Keywords:

elevi , liceu , flori

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1494
Populația:
1908 locuitori

Zîrneşti este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Zîrneşti, Paicu și Treteşti. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cahul și la 152 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1908 oameni. Satul Zîrnești a fost menționat documentar în anul 1494.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.