Go to section: Children
04 april 2017, 12:05 Children views 5799
Ansamblul „Copilărie Dance” cucerește publicul de peste hotare (Foto, Video)
04 april 2017, 12:05 Children views 5799

Ansamblul „Copilărie Dance” cucerește publicul de peste hotare (Foto, Video)

Sînt micuți, energici și pasionați de dans, dar deja reușesc să cucerească publicul de peste hotare.

Este vorba de membrii ansamblului „Copilărie Dance", care recent s-au întors cu marele premiu de la un festival internațional.

În zilele de 30 martie – 1 aprilie, ansamblul „Copilărie Dance" a participat la Festivalul Internațional de Muzică și Dans „Ghiocelul de argint", din orașul Arad, România. Aceștia au concurat cu alți peste 800 de participanți din 30 de orașe din țară și de peste hotare: Serbia, Ungaria, Bulgaria, Macedonia, Ucraina.

Micii dansatori au reușit să cucerească jurații și să ocupe locul I cu dansurile „Inima Caucazului" și „Strigăt lăuntric".

Recent ansamblul „Copilărie Dance" a revenit cu locul I și de la Tiraspol, de la Competiția „Feeria dansatoare" („Танцевальная Феерия"), cu marele premiu din Bulgaria, de la concursul „Steaua dimineții" („Утренняя Звезда").

La 5 mai ansamblul „Copilărie Dance" va organiza un concert aniversar la Teatrul „Ginta Latină".

Source: noi.md

Keywords:

ansamblu , copii , Dansuri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
627 locuitori

Grebleşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Grebleşti și Mărtineşti. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Strășeni și la 42 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 627 de oameni. Satul Greblești a fost menționat documentar în anul 1603.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.