Go to section: Children
31 july 2017, 15:00 Children views 4462
A fost lansată campania ”Gîndește înainte să postezi!” (Video)
31 july 2017, 15:00 Children views 4462

A fost lansată campania ”Gîndește înainte să postezi!” (Video)

Portalul www.siguronline.md a lansat campania "Gîndește înainte să postezi!".

Aceasta are menirea să informeze, dar tot odată să întindă o mînă de ajutor adolescenților care după ce își expun detalii din viața personale pe diferite rețele de socializare, devin victime ale ironiilor oamenilor din jur.

"Viața în internet e complicată trebuie să porți cască ca să nu pățelti ceva", spune un protagonist al videoclipului lansat în susținerea campaniei.

Portalul siguronline.md a fost lansat de Centrul Internaţional „La Strada" în ianuarie 2013. Acesta este o platformă concepută pentru ca să ofere informaţii şi să promoveze utilizarea în condiții de siguranță şi responsabilă a Internetului de către copii, inclusiv cu sprijinul şi implicarea specialiştilor, părinţilor şi profesorilor.

Reamintim că informații interesante despre Internetul și copiii pot fi găsite la compartimentul "Copiilor" al proiectului moldovenii.md.

Source: noi.md

Keywords:

sfat , internet , campania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
1800 locuitori

Caragaș este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Slobozia și la 94 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2000, populaţia satului constituia circa 1800 de oameni. Satul Caragaș a fost întemeiat în secolul XVIII.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.