07 september 2014, 10:23 Moldovan reality views 6789
Este prelungită perioada de depunere a dosarelor pentru Bursa Parlamentară Internaţională
Photo: ipn.md
07 september 2014, 10:23 Moldovan reality views 6789

Este prelungită perioada de depunere a dosarelor pentru Bursa Parlamentară Internaţională

Ambasada Germaniei la Chişinău anunţă că termenul de depunere a dosarelor pentru Bursa Parlamentară Internaţională a Bundestagului German 2015 – a fost prelungit pînă la 15 iulie inclusiv, transmite IPN.

Absolvenţii instituţiilor de învăţămînt superior din Republica Moldova sunt invitaţi pentru o perioadă de cinci luni la Berlin, pentru a absolvi un stagiu în cadrul biroului unui parlamentar german. Participanţilor la program li se oferă astfel posibilitatea de a face cunoştină cu sistemul parlamentar german, cu procesele decizionale, precum şi să acumuleze experienţă practică privind activitatea parlamentară.

Programul durează de la 1 martie pînă la 31 iulie 2015. Participanţii vor primi o bursă lunară în valoare de 450 de euro. Cheltuielile de călătorie, asigurare şi cazare vor fi suportate de către partea germană. Mai multe detalii despre participarea la concurs pot fi aflate pe pagina www.chisinau.diplo.de

Source: ipn.md

Keywords:

Germania , bursa , studenţi , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1904
Populaţia:
731 locuitori

Alexeevca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Alexeevca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Alexeevca este amplasat pe coline, la o distanță de 10 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, la 15 km de oraşul Edineţ şi la 214 km de Chișinău, în apropierea satelor Branişte şi Feteşti. Sînt cinci localităţi din Republica Moldova care poartă acelaşi nume – Alexeevca. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 731 de oameni. Satul a fost atestat documentar în anul 1904.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.