27 july 2014, 11:23 Moldovan reality views 13848
Plăcuțele de înmatriculare ale automobilelor, emise în 2014, sînt nevalabile
Photo: unimedia.info
27 july 2014, 11:23 Moldovan reality views 13848

Plăcuțele de înmatriculare ale automobilelor, emise în 2014, sînt nevalabile

Comisia Naţională de Heraldică a confirmat că toate plăcuțele de înmatriculare a automobilelor, produse și eliberate în 2014, sînt nevalabile, relatează NOI.md.

După ce Ion Şiman, fostul director la "Moldova-Film", a atras atenţia Comisiei Naţionale de Heraldica asupra faptului că reproducerea stemei de stat pe plăcuţele de înmatriculare s-a efectuat cu grave abateri, a fost convocată o şedinţă. În cadrul acesteia, reprezentantul Î.S. „Registru" a confirmat că reproducerea Stemei de Stat pe plăcuţele de înmatriculare produse şi eliberate de întreprinderea respectivă a fost efectuată fără consimţămîntul CNH, fapt ce contravine prevederilor legislației în vigoare.

Procuratura Generală a emis o ordonanță în care se menționează că, chiar dacă va fi confirmat faptul delapidării de cîteva milioane de lei din bugetul de stat și vor fi găsiți vinovații, aceștia nu vor fi puși sub acuzare.

În prezent documentul este examinat în instanţa de judecată.

Source: www.noi.md

Keywords:

2014 , Moldova , automobil

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1889
Populația:
16606 locuitori
Logo

Drochia este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Drochia. Amplasat în nordul republicii, oraşul Drochia este situat la o distanţă de 167 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 16 606 de locuitori. Înfiinţarea gării Drochia, în 1889, pe traseul de cale ferată Bălți-Ocnița, a stat la originea dezvoltării oraşului Drochia. Se consideră că numele oraşului provine de la pasărea dropie, care era anterior larg răspîndită în regiune.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.