09 september 2014, 15:50 Moldovan reality views 7700
Tinerii moldoveni vor participa la un schimb intercultural în Elveţia
Photo: trm.md
09 september 2014, 15:50 Moldovan reality views 7700

Tinerii moldoveni vor participa la un schimb intercultural în Elveţia

40 de tineri din Republica Moldova vor merge în cadrul unui schimb intercultural în Elveţia. Programul prevede ca adolescenţii vor fi implicaţi în activităţi de educaţie non-formală împreună cu alţi tineri din Elveţia, Serbia sau Macedonia.

Eligibili pentru a aplica la program sunt tinerii care sunt născuţi în anii 1998 – 1999, cei care sunt interesaţi să cunoască cultura altor popoare şi sunt gata, la întoarcere, să împărtăşeşti cunoştinţele dobîndite cu semenii săi.

Potrivit organizatorilor, mai multe şanse de a fi selectaţi au elevii care participă în cadrul activităţilor organizate de către proiectul „Dialog Intercultural în Moldova" şi cei care sunt voluntari sau membri ai unui ONG.

Proiectul ce va demara în perioada 26 octombrie – 15 noiembrie este lansat de Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM), cu suportul Fundaţiei pentru Copii „Pestalozzi" din Elveţia.

Source: trm.md

Keywords:

studii , cultura , moldovenii , Elvetia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443-1453
Populația:
1187 locuitori

Teliţa este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Teliţa și Teliţa Nouă. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Anenii Noi și la 49 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1187 de oameni. Satul Telița a fost menționat documentar între anii 1443-1453.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.