03 november 2015, 11:03 Moldovan reality views 8515
Moldovenii pe locul 1 după timpul petrecut pe Facebook
03 november 2015, 11:03 Moldovan reality views 8515

Moldovenii pe locul 1 după timpul petrecut pe Facebook

Potrivit oamenilor știință de la Harvard, moldovenii care au cont pe Facebook s-au clasat pe onorabilul loc 1 după timpul pierdut pe facebook. În acest context, fondatorul rețelei de socializare Mark Zuckerberg și-a anunțat intenția de a vizita Chișinăul. Anunțul a fost făcut în timpul prezentării studiului global: "Analiza statului și statusului pe facebook"

Studiul a demonstrat că moldovenii cu conturi pe Facebook stau în medie 10 ore activi pe rețeaua de socializare.

"Știm de ce stau grecii pe facebook: la ei ziua de muncă începe la 10 și se termină la 12, se plictisesc foarte mult. Am rămas șocați să vedem că moldovenii stau 10 ore pe facebook. Oamenii aceștia când mai dorm? Când mănâncă? Pe 30 martie merg în Moldova să văd de ce stau pe Facebook atât de mult", a declarat pentru moldovesti.info renumitul Mark Zuckerberg.

Cercetătorii moldoveni au o explicație simplă pentru fenomen. Omul de știință Ioan Poalălungă, de la Academia de Știință, spune: "până acum moldovenii stăteau pe odnoklassniki câte 10 ore. Dar, după ce li s-au furat parolele ținute la Starnet, nu-și mai pot accesa conturile și au trecut pe facebook. E simplu!"

Source: moldovesti.info

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
156 locuitori

Gura-Oituz este un sat din cadrul comunei Cotiujenii Mici, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Sîngerei și la 114 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 156 de oameni. Satul Gura-Oituz a fost înființat în anul 1922.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.