06 october 2015, 12:15 Moldovan reality views 6061
Cetățenii RM pun cel mai mare preț pe un loc de muncă
Photo: facebook.com
06 october 2015, 12:15 Moldovan reality views 6061

Cetățenii RM pun cel mai mare preț pe un loc de muncă

Cel mai important lucru pentru cetățenii Moldovei este să aibă un loc de muncă, atestă datele studiului „Indicele celui mai bun trai" („Better Life Index") efectuat de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).

Autorii studiului și-au pus drept scop să constate care este lucrul cel mai important în viață pentru cetățenii diferitelor țări.

Rezultatele sondajului au arătat că ucrainenii prețuiesc cel mai mult nivelul propriului venit; ciprioții apreciază echilibrul între muncă și viața personală; cei din Honduras, Venezuela și Kenia își doresc mai mult ca orice să trăiască în siguranță; algerienii și etiopienii au ca scop suprem un acoperiș propriu deasupra capului.

Pentru cetățenii unor țări mai dezvoltate, precum Finlanda, Suedia și Danemarca, cel mai important este să fie satisfăcuți de viața lor.

Source: sputnik.md

Keywords:

moldovenii , Moldova , sondaj , munca

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
951 locuitori

Paustova este un sat din cadrul comunei Lipnic, raionul Ocniţa. Satul se află la distanța de 3 km de orașul Ocnița și la 246 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 951 de oameni. Satul Paustova afost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.