08 april 2015, 14:16 Moldovan reality views 6312
Streleț a vorbit despre
08 april 2015, 14:16 Moldovan reality views 6312

Streleț a vorbit despre "simetrie"

Moldova poate răspunde cu acțiuni simetrice la embargoul impus asupra produselor moldovenești. O declarație în acest sens a făcut prim-ministrul Valeriu Streleț într-un interviu acordat ziarului românesc Adevărul.

„Noi avem instrumente neutilizate pînă în prezent, cum ar fi anumite acţiuni simetrice. Noi nu am stabilit pretenţii de calitate şi conformitate la produsele care se importă din Federaţia Rusă, deocamdată", a spus Streleț.

Potrivit premierului moldovean, în cazul în care embargoul rus va continua să rămînă selectiv, posibil că și Moldova va aplica „măsuri care vor avea caracter simetric".

Potrivit lui, Acordul de comerţ liber aprofundat şi cuprinzător nu comportă niciun pericol pentru piaţa rusească. „Nu vor ajunge mărfurile europene în piaţa rusească prin Republica Moldova", a opinat prim-ministrul.

Source: a-tv.md

Keywords:

Valeriu Streleț , Moldova , Rusia , UE

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1792
Populația:
11473 locuitori

Grigoriopol este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea este situată pe malul stîng al Nistrului la o distanță de 53 km de Chișinău. Conform recensămîntului din 2004 orașul avea o populație de 11 473 locuitori. Orașul Grigoriopol a fost întemeiat în anul 1792.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.